image
 |  2 16 Березня 2018 | 10:30

Депутат Аркадій Соломатін погорів на брехні

Депутат Луцької міськради, член правлячої проукропівської більшості Аркадій Соломатін з метою уникнення розмови з журналістами про події на останній скандальній сесії вдався до примітивної брехні.
Аудіо- та відеозапис розмови з обранцем громади на своїй сторінці у Фейсбуку оприлюднив Костянтин Яворський.
15 березня вранці журналіст «12 каналу» Костянтин Яворський зателефонував депутату Луцької міськради Аркадію Соломатіну і спробував взяти у нього коментар стосовно останньої сесії.
«Я буду в суботу. Сьогодні ніяк. Я вже на кордоні стою, переїжджаю на ту сторону. Їдемо з зятем», - збрехав депутат Луцької міськради.


Однак, через кілька годин того ж дня журналісти помітили, що Аркадій Соломатін, який мав би вже давно покинути межі України і бути в Польщі, спокійно виходить з кафе «Козача левада» у Луцьку.
Його супутник спробував закрити обличчя депутату, сказавши, що це не він. Але Аркадій Соломатін не взяв на себе відповідальність стверджувати, що фізично відсутній у кафе. Натомість депутат із провладної більшості у Луцькій міськраді видав фразу: «Бус на дорозі поламався».
І після цього разом з двома супутниками почав втікати від журналістів, зауваживши, що йому немає про що говорити. Аркадій Соломатін навідріз відмовився спілкуватися про минулу сесію Луцької міськради, де він проголосував за "дерибан" 2 гектарів землі у Луцьку. А також обізвав журналістів провокаторами.
Крім того, Аркадій Соломатін почав мотивувати свою відмову спілкуватися з журналістами тим, що не знає їх. Після цього він сів у автомобіль і поїхав, так і не давши коментар.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити