image
 |  0 19 Липня 2018 | 12:34

Депутати Іваничівської райради розкритикували роботу голови РДА Лілії Кревської

Сьогодні, 19 липня, під час позачергової сесії Іваничівської районної ради, депутати, окрім прийняття змін до районних програм та внесення змін до бюджету,  висловлювали своє невдоволення через незадовільну роботу голови райдержадміністрації Лілії Кревської.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Обранці району ставили чимало запитань до очільниці РДА Кревської. Серед основних причин невдоволення – відсутність навіть ямкового ремонту автомобільних доріг, які проходять через Іваничівський район та селище Іваничі. Зокрема, депутатів хвилює стан дороги Горохів-Нововолинськ, а також у напрямку Володимира-Волинського та Локач.
Наразі до селища Іваничі немає жодної відремонтованої дороги. А такої байдужості з боку голови райдержадміністрації у районі ще не було. Остання також постійно гальмує будівництво в селищі пам’ятника воїнам російсько-української війни.
Невідомо, чому така бездіяльність і халатність не припиняється роками, а обласне керівництво закриває очі. Чи до компетенції голови РДА входить лише організація та участь у святкових концертах, куди в обов’язковому порядку «заганяють» увесь апарат райдержадміністрації?
Нагадаємо, що раніше Іваничівська районна рада висловила недовіру голові РДА.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мене ж призначив Президент!» – заявила голова Іваничівської РДА «губернатору» Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити