image
 |  7 2 Липня 2021 | 23:33

Депутати знову преміювали очільника Камінь-Каширської ОТГ

Депутати вирішили продовжити традицію з преміювання очільника Камінь-Каширської громади, представника "Слуги народу" Віктора Пася.

Про це йдеться на сайті газети «Полісся».

Депутати Камінь-Каширської ОТГ заслухали звіт міського голови Віктора Пася, а заодно ініціювали одноразово преміювати його в розмірі середньомісячної заробітної плати. Мовляв дотепер Віктор Пась не отримував ніяких премій, а рішення про доплати, надбавки і премії, яке прийняли на першій сесії, було неправильно трактоване.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року відразу на першому засіданні сесії депутати вирішили преміювати очільника громади.

Так, тоді в проєкті рішення йдеться про те, щоб Віктору Пасю встановити надбавку за вислугу років у розмірі 25 % до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Ще, встановити щомісячну надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 100% від посадового окладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» замінив мера-корупціонера волинського містечка та відразу встановив собі премії

Ще, виплатити матеріальну допомогу на оздоровлення та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

А також, преміювати щомісячно за фактично відпрацьований час, а також до державних та професійних свят.

Віктор Пась відзначив, що з наповненням міської казни справи у нас поки що йдуть непогано.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити