image
 |  31 9 Грудня 2020 | 22:31

«Слуга народу» замінив мера-корупціонера волинського містечка та відразу встановив собі премії

Новим очільником Камінь-Каширська став замішаний в скандалах екс-начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської адміністрації Віктор Пась.

Перша сесія Камінь-Каширської міської ради відбулась 25 листопада на якій розглядали питання преміювання новообраного мера.

В проєкті рішення йдеться про те, щоб Віктору Пасю встановити надбавку за вислугу років у розмірі 25 % до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Ще, встановити щомісячну надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 100% від посадового окладу.

Ще, виплатити матеріальну допомогу на оздоровлення та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

А також, преміювати щомісячно за фактично відпрацьований час, а також до державних та професійних свят.

«А ви не вважаєте, що це нескромно?», — так прокоментував проєкт рішення про умови плати праці міського голови депутат від УНП Дмитро Сидорчук, звертаючись до Віктора Пася.

Документ підготували відповідно до норм чинного законодавства, однак депутата зачепили надбавки, передбачені у ньому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник відділу освіти району на Волині змушує директорів шкіл їхати на курорт у період пандемії?

Проте у відповідь на коментар пана Сидорчука інший депутат від «Європейської солідарності» Михайло Оліферчук, який був очільником Гуто-Боровенської ОТГ, що увійшла тепер до складу Камінь-Каширської міської ради, зауважив, що робота голови об’єднаної громади надзвичайно відповідальна, складна і об’ємна, а тому повинна і оплачуватися належним чином. І депутати не стали заперечувати. Рішення прийнято. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як депутати Камінь-Каширської міськради на «таємній сесії» поділили між собою землю?

До слова, Віктор Пась до призначення мером Камінь-Каширська працював начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської адміністрації де заробив в 2019 році – 165 тисяч 943 гривень зарплати.

Разом із ним у відділі працювала його дружина Оксана Пась, яка заробила трішки більше ніж чоловік – 221 тисяч 510 гривень.

Нагадаємо, що Віктор Пась «вляпався» в сканадал, працюючи у відділі освіти, як інформували читачі в соціальній мережі Фейсбук, примушував директорів шкіл району їхати на відпочинок у період епідемії коронавірусу. Такі речі викликали обурення серед освітян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити