image
 |  5 11 Березня 2021 | 09:20

До Луцького прикордонного загону прибули на практику курсанти прикордонного вишу

Учора курсанти третього курсу Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б.Хмельницького прибули для проходження практичної підготовки до Луцького загону.

Про це повідомляють у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Протягом трьох тижнів молоді прикордонники в управлінні та підрозділах охорони кордону на практиці будуть застосовувати отримані знання за різними напрямками підготовки.

Керівництво прикордонного загону побажало третьокурсникам з максимальною користю використати відведений час аби здобути практичні навички, перейняти передовий досвід та підготуватися до подальшої служби на кордоні.

Напутні слова перед початком стажування курсанти отримали і від ветеранів-прикордонників: генерал-лейтенанта у відставці Аркадія Яворського та полковника запасу Вадима Закладного. Вони як ніхто знають специфіку ділянки відповідальності, адже проходили службу на керівних посадах прикордонного загону.

Майбутні офіцери відвідали музей, де їм розповіли про історію створення органу охорони кордону. Та після проведення відповідних інструктажів, вирушили до прикордонних підрозділів, де уже сьогодні розпочинають практичне закріплення теоретичних знань, отриманих у прикордонному виші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За перший тиждень березня на Волині викрили 10 порушників Правил рибальства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити