image
 |  5 27 Березня 2020 | 14:54

Друга інфікована на коронавірус волинянка: стали відомі подробиці

У Волинській області зареєстровано 2 випадки COVID 19, які підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР). З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 8 осіб.

Про це стало відомо під час брифінгу у Волинській ОДА 27 березня.

Також відомо, що перший випадок – це 7-річна дівчинка, другий – доросла жінка.

Відомо, що інфікована жінка поступила до обласної інфекційної лікарні у стані середньої тяжкості. Вона - мешканка Луцького району.

Як відомо з власних джерел, імовірно, що друга хвора на коронавірус жінка є керівником великої державної установи, а значить, могла мати контакти з великою кількістю людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під підозрою на коронавірус — відомий волинський бізнесмен, що може мати стосунок до ТМ «Пан Курчак»?

У Волинській ОДА повідомили, що все під контролем, усе відпрацьовано.

Так же само, під час брифінгу повідомила заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак, що на Волині встановлено карантині пости, однак, як інформують очевидці, на цих постах відсутні термометри.

До слова, аналогічна ситуація з доїздом медичного персоналу Ковелського МТМО, коли у Волинській ОДА думали, що проблема вирішенна, хоча станом на 23 березня – працівники їздили автостопом на роботу.

Можливо, у працівників Волинської ОДА не все під контролем?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити