image
 |  2 21 Березня 2020 | 19:33

Під підозрою на коронавірус — відомий волинський бізнесмен, що може мати стосунок до ТМ «Пан Курчак»?

Перший випадок COVID-19 у Луцьку, лабораторного підтвердження якого очікують із Києва, може стосуватися відомого волинського бізнесмена, причетного до агропромислової групи ТМ «Пан Курчак».

Нагадаємо, що сьогодні, 21 березня, позитивний результат дав експрес-тест, який може свідчити про перший підтверджений випадок коронавірусу на Волині. Щоправда, до лабораторного підтвердження говорити про це, як про доконаний факт, ще передчасно, — застерігають волинські медики-інфекціоністи. 

Тим часом, як повідомляє ІА ВолиньPost, йдеться про захворювання у мешканця села Липини Луцького району. Чоловік приїхав із-за кордону і мав відповідні для коронавірусної інфекції симптоми.

Деякий час він перебував на самоізоляції, згодом відчув посилення симптомів, тому здав матеріали для тесту.

Цей факт підтвердив і начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк повідомив, що швидкий тест підтвердив інфікування коронавірусом. Наразі аналізи чоловіка відправили на полімеразну ланцюгову реакцію у Київ, що дасть остаточні результати.

Як повідомляють виданню декілька джерел, вірус підхопив один із керівників відомого у Луцьку та на Волині підприємств.

Із власних джерел «ВолиньUA» стало відомо, що під підозрою — відомий волинський бізнесмен, що може мати стосунок до агропромислової групи «Пан Курчак».

Залишається дочекатися лабораторних аналізів із Києва...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватикан відпустив хворим COVID-19 та лікарям усі гріхи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити