image
 |  2 9 Квітня 2019 | 08:44

ДТП на Волині: автівка - в кюветі, постраждалу ледве витягли з салону

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері на трасі «Луцьк-Торчин-Володимир-Волинський». Внаслідок аварії постраждала жінка, яка знаходилась у салоні авто.

Про аварію, що сталася близько 22.15 Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків ДТП, неподалік населеного пункту Війниця Локачинського району автомобіль марки Chevrolet Aveo злетів у кювет. Легковик зазнав серйозні механічні ушкодження. На момент ДТП у салоні Chevrolet перебував водій та пасажирка, яку протягом тривалого часу не могли дістати з транспортного засобу.

«Коли ми поверталися до Луцька, побачили аварію. Я попросив колегу загальмувати, бо зрозумів, що люди потрапили у біду. Коли зупинились, то побачив чоловіка з синцями на обличчі. Як виявилось, то був водій Chevrolet. Він сказав, що працівники «швидкої» не можуть дістати травмовану жінку з пошкодженого авто й почали надавати їй першу невідкладну допомогу», - розповів свідок аварії Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому ізоляторі від епілепсії помер молодий хлопець

Зі слів чоловіка, водій запевняє, що ДТП трапилась через те, що він не впорався з керуванням. Каже, що швидкість, з якою рухався, становила приблизно 90 км/год.

«На перший погляд, водій транспортного засобу повністю тверезий», - додав лучанин.

За станом на 22.33 на місце інциденту прибули й працівники поліції. Наразі вони з’ясовують усі обставини ДТП. Постраждалу внаслідок аварії жінку швидка повезла до лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити