image
 |  4 22 Січня 2021 | 14:34

ДТП на Волині: водія з понівеченого автомобіля діставали рятувальники

21 січня о 20:36 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Волинській області від громадян, які випадково стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Володимирській, що у селі Забороль Луцького району, надійшло повідомлення про те, що у понівеченому автомобілі затиснуло водія і він потребує допомоги.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

На місце події направлено рятувальників групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення та 2-Державної пожежно-рятувальної частини 1-о ДПРЗ УДСНС України у Волинській області.

По прибуттю на місце виклику з’ясувалося, що на автотрасі Луцьк –Устилуг водій «Volkswagen» виїхав на виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з маршрутним таксі. В салоні перебували водій і одна пасажирка, які травм не зазнали. Але внаслідок зіткнення було заблоковано водія легкової автівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата Волинської облради судитимуть через обвинувачення в корупції

Рятувальники за допомогою акумуляторного універсального гідроінструменту «Weber» від’єднали передні та задні двері в атівці зі сторони водія, а гідравлічними ножицями дві передні та дві бокові стійки автомобіля, надрізали дах машини та зняли. У цей момент фельдшер-рятувальник накрив термоковдрою потерпілого, а лікарі швидкої допомоги провели фіксацію шийного відділу хребта водія. Після цього рятувальники за допомогою гідравлічного акумуляторного домкрата розтисли передню частину рульової колонки і панелі приладів для звільнення ніг потерпілого під рульовою колонкою транспортного засобу. Далі деблокували постраждалого з авто та транспортували на імобілізаційних ношах до карети невідкладної медичної допомоги.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронними органами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити