image
 |  2 22 Січня 2021 | 09:17

Депутата Волинської облради судитимуть через обвинувачення в корупції

Володимир-Волинський районний суд Волинської області 26 січня 2021 року розглядатиме кримінальне провадження щодо одержання неправомірної вигоди, у якому фігурують нинішній депутат Волинської облради, ексголова Горохівської райради Тарас Щерблюк (Аграрна партія), ексголова Горохівської РДА Любов Матвеєва та ексначальник Горохівського районного відділу Держгеокадастру Сергій Рубаха.

Інформація про це міститься у реєстрі судових справ, призначених до розгляду, – інформує ВолиньUA.

Ексголову Горохівської райради, нині депутата Волиньради від Аграрної партії Тараса Щерблюка, ексголову Горохівської РДА Любов Матвеєву та ексначальника Горохівського районного відділу Держгеокадастру Сергія Рубаху затримали на отриманні хабаря у розмірі 7 тисяч доларів ще у вересні 2017 року.

Як з’ясували правоохоронці, гроші посадовці вимагали у підприємця за прийняття рішення про передачу в оренду земельних ділянок в розмірі 70 гектарів для ведення особистого селянського господарства.

Кримінальна справа була зареєстрована в суді ще 29 травня 2018 року. Проте вже практично 2,5 роки не розглядалася через постійне її зятягування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяра на Волині засудили до 6 років в’язниці: кажуть, що хлопця спровокувала поліція

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити