image
 |  2 12 Квітня 2019 | 08:58

Футболістки з Володимира перемогли на Чемпіонаті України з футзалу

Дві дівчачі футбольні команди Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» вибороли перемогу на Чемпіонаті України з футзалу.

11 квітня на плацу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради відбулася урочиста лінійка, на якій вітали учасниць футбольних команд «Ладомир 2» та «Ладомир 1» навчального закладу, які вибороли перше та друге місце відповідно у Чемпіонаті України серед дівчат 2004-2005 років народження (вища ліга), – інформує БУГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринку у Луцьку продають унікальні яйця?

Дві команди від одного навчального закладу зійшлися у фіналі. Це свідчить про сильну підготовку, відданість справі, зазначив директор школи Валентин Вірковський.

«Ми з вами вперше презентуємо результати нашого спортивного відділення, яке неоднозначно сприймається і, можливо, в окремих викликає сумнів доцільність його існування. Однак, дивлячись на наших спортсменок, зважаючи на результати, які вони отримують, я впевнеий, що це хороша інвестиція в дитину, в розвиток її здібностей. Я щиро радію успіху наших дівчат», – сказав директор закладу Валентин Вірковський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити