image
 |  0 29 Січня 2018 | 07:59

Гладковський звинуватив журналіста в державній зраді за його розслідування (ВІДЕО)

Заступник секретаря РНБО Олег Гладковський хоче притягнути до відповідальності ведучого програми «Гроші» Олександра Дубинського, оскільки розслідування останнього він прирівняв до держзради.
Про це 29 січня 2018 року повідомляє сайт «Країна» з посиланням на ТСН.
[embed]https://youtu.be/jMWVd_pMTiM[/embed]
Йдеться про розслідування «І рибку з'їсти і в РНБО сісти», де Гладковського журналісти підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами.
Заступник секретаря РНБО написав заяву на ім'я глави СБУ Василя Грицака з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності Дубинського.
Журналісти відзначають, що колись Гладковський був відомий під прізвищем Свинарчук і був бізнес-партнером Петра Порошенка по корпорації «Богдан».
Нагадаємо, що раніше головний редактор «Української правди» пояснила, г де саме в статті видання СБУ знайшло держтаємницю. Служба безпеки України могла порахувати розголошенням державної таємниці дані журналіста про участь в зриві програми по обороноздатності людей президента Петра Порошенка.
Як повідомляла «Країна», Служба безпеки України порушила оперативно-розшукову справу на детективів НАБУ і прокурорів САП, ч об розслідувати їх причетність до державної зради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити