image
 |  175 19 Грудня 2023 | 09:24

Голова фракції "Слуга народу" Арахамія їздив на авто Кауфмана, якого підозрюють у корупції. Каже, що проблеми не бачить

Журналісти Bihus.Info. з’ясували, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія користувався машинами одеського бізнесмена Бориса Кауфмана для перетину кордону після початку повномасштабного вторгнення.

Про це інформує Bihus.Info.

Редакція з’ясувала, що в серпні 2022 року Арахамія з дружиною виїжджали з України до Молдови на чорному позашляховику Toyota, який оформлений на дружину Бориса Кауфмана.

А поверталися вже на бусі Mercedes, який належить фірмі "Тедіс Україна", де Кауфман є співвласником.

Також цей бус Арахамія використовував ще два рази – у жовтні 2022-го та у серпні 2023-го, щоб повернутися в Україну з-за кордону.

Він підтвердив, що користувався автівками бізнесмена, тому що на своєму авто не може виїхати через тоновані вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф посилила військову присутність у білорусі

Також Арахамія на питання журналістів про те, чи не вбачає він конфлікт інтересів у дружбі з бізнесменом, який фігурує у кримінальних провадженнях, відповів, що не думає, "що хтось в країні може сказати, що він має вплив на НАБУ".

Якщо ви вважаєте, що в цьому є якась велика зрада, то давайте я не буду це робити. Я буду виїжджати, я буду когось іншого зі своїх друзів з Миколаєва просити.

Борис Кауфман на запитання журналістів про відносини з Давидом Арахамією не відповів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити