image
 |  0 7 Лютого 2019 | 14:41

Голова ОТГ під Луцьком отримуватиме понад 25 тисяч гривень

Зарплата голови новоствореної Гіркополонківської ОТГ під Луцьком Ніни Симонович становитиме понад 25 тисяч гривень.

Таке рішення було ухвалене під час сесії Гіркополонківської ОТГ.

Рішення про встановлення зарплати голові ОТГ у сумі більше 25 тисяч гривень було ініційоване депутатами БПП "Солідарність".

З іншого боку, пропозиція щодо фінансування харчування учнів 1 – 4 класів загальноосвітніх шкіл з бюджету Гіркополонківської ОТГ, яка була внесена представниками депутатської групи „За розвиток громади”, підтримана не була.

Під час сесії депутат Лариса Скиданюк запропонувала здійснювати харчування учнів 1 – 4 класів в школах сіл Гірка Полонка, Ратнів та Лаврів з розрахунку: кошти бюджету – 10 гривень та батьків - 10 гривень. На жаль, провладні депутати від БПП „Солідарність” не підтримали дану пропозицію і всі витрати по харчуванню дітей покладено на батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обслуговування російською порушує права українських споживачів, - Олександр Пирожик

На наступній сесії Гіркополонківської ОТГ депутати від групи „За розвиток громади” знову будуть вносити пропозицію до програми „Організація харчування учнів закладів загальної середньої освіти Гіркополонківської сільської ради на 2019 рік”, щоб за рахунок коштів бюджету здійснювати харчування учнів 1 – 4 класів в школах сіл Гірка Полонка, Ратнів та Лаврів у розмірі 10 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити