image
 |  389 24 Липня 2024 | 15:54

Голова Волинської "Свободи" жорстко відповів на безглуздий ультиматум польського міністра щодо "Волинського питання"

Голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів жорстко відповів на безглуздий ультиматум польського міністра щодо "Волинського питання".

Про це депутат написав на сторінці у facebook, - інформує ВолиньUA.

"Мені важко збагнути що робиться в голові міністра оборони Польщі Владислава Косіняк-Камиша. У мене враження, що в нього роздвоєння особистості. З одного боку, він ставить безглузді ультиматуми та погрожує, що "без вирішення Волинського питання не буде вступу України до ЄС". З іншого боку, каже, що Польща підтримує Україну у війні і що її кінець "означає лише перемогу України". Коли міністр нещирий у своїх словах?

Я закликаю польських політиків: досить піднімати це питання. Волинь - це територія України. Була, є і буде. Не треба претендувати на роль господаря на Волині, рефлексуючи на польське шовіністичне минуле, і повчати нас історії. Потрібно дивитися у майбутнє. Спільно думати як перемогти росію. Бо якщо росія прийде на польський кордон, то сумніваюся, що Польща зможе ефективно їй протистояти. І тоді, коли мільйони поляків тікатимуть з своєї країни перед московською ордою, буде вже не до "Волинського питання", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Зеленського узаконює корупцію в Україні, - голова Волинської "Свободи"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити