image
 |  1357 19 Липня 2024 | 16:29

Влада Зеленського узаконює корупцію в Україні, - голова Волинської "Свободи"

Ще рік тому Зеленський заявляв, що корупцію слід прирівняти до державної зради і з цього приводу навіть готується відповідний закон. А зараз його депутати разом з рештками ОПЗЖ, олігархічними групами та "Батьківщиною" голосують за закон, який дозволяє топ-корупціонеру відкупитися від корупції і навіть не викривати своїх спільників. Непогано задумано. Справжній подарунок для корупціонерів. З такою боротьбою з корупцією Україна стане для корупціонерів мало не раєм. Якщо вже не стала.

Про це написав на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів, - повідомляє ВолиньUA.

Небажання брати на себе відповідальність і визнавати власні провали - типова риса влади Зеленського-Єрмака. Вчора Верховна Рада ухвалила в першому читанні скандальний закон, який дозволяє корупціонерам офіційно відкупитися від в'язниці. Коли в суспільстві піднялася хвиля обурення, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив: усі претензії українцям слід скерувати до посольств та міжнародних організацій. Бо це вони нібито вимагали прийняти такий закон і ще й дедлайн встановили. А ми тут ні при чому, ми білі та пухнасті.

Як згодом стало відомо, Арахамія вкотре злукавив. Насправді дану версію закону про відкуп від корупції розробив і подав уряд Шмигаля без будь-яких консультацій з громадськістю. А коли стався казус, "слуги" вирішили перевести стрілки на закордонних партнерів. Перекидати відповідальність на когось - улюблена практика "слуг народу". Начебто це не вони мають монобільшість, свій уряд і свого президента. І взагалі це певно інопланетяни, а не чинна влада відповідальна за усе, що зараз відбувається в країні, - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити