image
 |  20 12 Листопада 2017 | 08:27

Харків’янин створив гру-стратегію з краєвидами українського села XVIII століття

Містобудівні стратегії є одними з найпопулярніших жанрів ігор. Вони є досить цікавими і корисними, адже тут гравець може зіграти роль стратега-правителя.  Український розробник ігор створив новий проект Ostriv, який, за відгуками, має значний потенціал. 
content_full-28
“Острів” – це стратегія, в якій гравцеві пропонується очолити місто XVIII століття і продемонструвати свої творчі та управлінські таланти. “Пориньте в кампанію, щоб визначити долю країни або просто розважайтеся в режимі пісочниці”, – йдеться в описі гри. Зовні поселення дуже схожі на українське село 18-19 століття: низькі побілені хатки із солом’яними дахами, огорожі з гілок, степовий ландшафт. Музичний супровід також має натяки на українську культуру, зокрема можна почути звуки традиційної кобзи.

 

content_full-1-4

Ви можете слідкувати за розвитком цього шедевру здалека на Facebook та Twitter або долучитися, придбавши альфу та допомогти проекту своєю нищівною критикою.

Поточна версія гри містить 27 основних будівель, 3 карти, англійську та українську локалізацію, землеробство та тваринництво, моделювання доріг, динамічну зміну пір року, базову торгівлю та інші речі, яких можна очікувати від містобудівної гри.

Огляд гри можна подивитися на українському геймерському каналі Nutbar Games.

Розроблик "Острова скромно пише про себе: "Мене звуть Євгеній і я тут для того, щоб донести до світу найкращу містобудівну гру а також, мабуть, щось іще. Я знаходжусь у Харкові і розробляю «Острів» самостійно в вільний від роботи час починаючи з 2014 року. Наразі я знаходжусь у стані створення власної справи з розробки ігор. Ви можете зв’язатися зі мною по e-mail: [email protected]

9

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити