image
 |  315 25 Червня 2024 | 15:26

Ірина Фаріон презентує в Луцьку книгу "Англізми і протианглізми…"

30 червня в Луцьку відбудеться презентація книги Ірини Фаріон, Галини Помилуйко-Недашківської та Анни Бордовської «Англізми і протианглізми: 100 історій слів у соціоконтексті».

Про це пані Ірина повідомила на сторінці у Фейсбук, - пише ВолиньUA.

Захід розпочнеться о 17 годині в Музеї сучасного мистецтва Корсаків, що на вулиці Карбишева, 1.

«Шановне панство! До зустрічі у Луцьку. Обговорюємо надважливу тему: англіїзація+московізація. І, звісно, підтримка наших Воїнів! А перед тим ще зустріч на конференції, присвяченій Олені Пчілці: "Олена Пчілка: повернення". До перемоги, панове!» - написала у своєму дописі Ірина Фаріон.

Довідка.

Ірина Фаріон – доктор філологічних наук, професор кафедри української мови Національного університету «Львівська політехніка». Автор десятка монографій з антропоніміки, історії правопису та організатор низки просвітницьких, мистецьких та телевізійних проєктів.

Галина Помилуйко-Недашківська – літературознавець, викладач та аспірант катедри теорії та історії світової літератури Київського національного лінгвістичного університету. Перекладач з французької та англійської мов у філософсько-богословській царині.

Анна Бордовська – магістрант катедри прикладної лінгвістики Національного університету «Львівська політехніка».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити