image
 |  16 20 Листопада 2020 | 16:18

Камінь-Каширська міськрада приховала рішення останньої сесії

Камінь-Каширська міська рада поточного скликання вирішила приховати рішення, які приймалися на останній сесії 13 листопада.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Так, на сайті міської ради немає жодної інформації про питання, які розглядали під час сесії 13 листопада. Серед них, до речі, було багато земельних питань. Також утаємничили інформацію про рішення комісії міськради, яка відбулася 12 листопада.  

Зауважимо, що усі земельні питання під час сесії розглядалися у швидкому темпі. Однак, ознайомитись з тим, кому виділили землю обранці громади, неможливо. А це є порушенням закону про доступ до публічної інформації.

Нагадаємо, що міського голову Каменя-Каширського Василя Бондара відсторонили від посади до 1 грудня 2020 року через підозру в корупції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна сільрада на Волині розподілила землі між родичами

Інфомрація на сайті Камінь-Каширської міської ради станом на 20 листопада 2020 року. Інфомрації про проведення 55 сесії, а також оприлюднення питань які розглядались на комісії та сесії на офіційному сайті ради - відсутні. 

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" орган місцевого самоврядування мав би розмістити матріали, які пропонуються до розгляду на комісії та сесії. Чи займуться цими питаннями контролюючі органи? 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити