image
 |  23 2 Січня 2019 | 16:21

Камінь-каширська влада не виконала рішень про вивішування червоно-чорних стягів у день народження Бандери

Представники міської та районної влади в Камені-Каширському не спромоглися вивісити червоно-чорних прапорів у день 110-ї річниці з дня народження Провідника ОУН Степана Бандери. Хоча відповідні рішення були одноголосно ухвалені як на сесії міської, так і районної рад.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Камінь-Каширської районної організації ВО «Свобода» Богдан Козік.

«Ще 15 лютого 2018 року, Камінь-Каширська районна та міська ради одноголосно ухвалили рішення про використання червоно-чорного революційного прапора ОУН на території району та міста. Проекти рішення були внесені на розгляд сесій фракціями ВО «Свобода». Присутні на засіданні сесій депутати одноголосно підтримали ініціативу націоналістів», – нагадує Богдан Козік, котрий водночас є депутатом Камінь-Каширської районної ради та головою фракції націоналістів у райраді.

У рішенні йде мова про підняття червоно-чорного революційного прапора ОУН перед адміністративними будівлями у районах у дні, пов’язані з визначними датами національно-визвольної боротьби українського народу. Одним із таких днів є 1 січня 2019 року, коли Степану Бандері виповнилось би 110 років.

«Але біля біля адмінбудинку Камінь-Каширської РДА та міськради червоно-чорний прапор – бойовий символ ОУН-УПА – ВІДСУТНІЙ! Хоча є навіть ВІЛЬНИЙ ФЛАГШТОК...», – обурюється націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вшанували 110-ту річницю дня народження Степана Бандери (ФОТО)

Він додає, що і Небесна Сотня, і тисячі наших героїв, які четвертий рік боронять Українську Державу та жертвують своїми життями в цій боротьбі – всі вони ішли і йдуть у бій під бандерівськими гаслами «Слава Україні! ‒ Героям слава!» та використовують саме цей червоно-чорний прапор як символ боротьби за Україну і невмирущості української нації. Провідником цих ІДЕЙ був саме СТЕПАН БАНДЕРА, 110 річницю з Дня його народження українські націоналісти вшановують 1 січня 2019 року.

«Чому ж виконавці цього рішення – РДА в особі Валерія Дунайчука чи міськрада в особі міського голови Василя Бондара – СВІДОМО ПРОІГНОРУВАЛИ виконання одноголосного рішення??????

Чи, може, Валерію Дунайчуку не було "вишестоящєго указанія" від так званого "губєрантора" Олександра Савченка???

Тоді для чого під час виконання національного Гімну України ДЕМОНСТРАТИВНО класти собі руку на серце, Валерію Савовичу?» – запитує Богдан Козік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Горохові мітингом-реквієм вшанували Степана Бандеру (ФОТО)

Степан Бандера є таким же НАЦІОНАЛЬНИМ СИМВОЛОМ УКРАЇНИ, як і Прапор, Гімн та Герб, бо він СПРАВДІ боровся за їх та віддав своє життя, а не імітував патріотизм чи приховував залежно від вказівок начальства або політичної кон'юнкутури, – зауважує депутат-свободівець.

«Червоно-чорні прапори ще в березні 2018 року я особисто передав міському голові Василю Бондару та РДА» – додає Богдан Козік.

У зв`язку з цим Богдан Козік задається питанням, що це – "ПОЛІТИЧНА ІМПОТЕНЦІЯ" ЧИ ПРОСТЕ НЕБАЖАННЯ ВШАНУВАТИ СТЕПАНА БАНДЕРУ – НАЦІОНАЛЬНОГО ГЕРОЯ УКРАЇНИ?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ківерцях пройшла смолоскипна хода пам’яті Степана Бандери (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві тисячі націоналістів вшанували пам'ять Бандери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити