image
 |  4 15 Грудня 2021 | 16:54

Кільцева дорога - це сигнал для інвесторів та стимул для розвитку, - депутат Луцької міськради

Наявність кільцевої дороги - це хороший сигнал для інвесторів та стимул для розвитку міста.

Про це у ефірі ТРК "Аверс" заявив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Андрій Білан.

Обранець громади відзначив необхідність будівництва навколо Луцька кільцевої дороги та зауважив, що обласний центр Волині відстає від інших великих міст у цьому напрямку.

"Луцьк - прикордонне місто. Через нього проходить великий потік транспорту та кілька важливих транспортних артерій, включно з трасами міжнародного та національного значення. Розвинута транспортна інфраструктура - це запорука економічного розвитку. Без будівництва кільцевої дороги навколо Луцька ситуація з потоком транспорту у місті тільки погіршуватиметься. У передвиборчій програмі Луцької "Свободи" є теза про будівництво кільцевої дороги. На жаль, ми відстаємо від інших обласних центрів в цьому напрямку. Кільцева дорога - це не просто зручність, а й сигнал для інвесторів. Хотілося б, щоб велике будівництво не обходило Луцьк стороною", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський своїми напівбожевільними ідеями і безглуздими заявами про референдуми руйнує національний суверенітет, - депутат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити