image
 |  9 12 Грудня 2021 | 11:19

Зеленський своїми напівбожевільними ідеями і безглуздими заявами про референдуми руйнує національний суверенітет, - депутат

Зеленський своїми напівбожевільними ідеями і безглуздими заявами про референдуми щодо питань, які в принципі не можуть виноситися на референдум, руйнує суб'єктність України і її національний суверенітет. Ще ніколи в історії на референдум не виносилося питання припинення війни країною, яка є жертвою агресії.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Коли Зеленський каже: "...це може бути референдум загалом щодо припинення війни, бо якась країна нам пропонуватиме ті чи інші умови", - це виглядає як марення людини, яка не розуміє про що говорить. У мене виникають сумніви щодо психологічної адекватності глави держави. Це всеодно, що запропонувати здатися ворогу шляхом референдуму.

Коли Зеленський стверджує: "Я не виключаю референдуму щодо Донбасу загалом. І тут питання не в статусі. У нас може бути таке в житті. Це може бути щодо Донбасу і Криму", - у мене виникає питання - чи це не підготовка до відмови від нашої території?

Безглузді пропозиції Зеленського щодо проведення референдуму про припинення війни є свідченням або його державної зради, або неадекватності.

Я б радив Зеленському, якщо йому дуже кортить, проводити референдуми у своєму "Кварталі 95", а не займатися руйнуванням Української державності. Це гра з вогнем!" - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада вимагає відновити звання Героїв України для Степана Бандери та Романа Шухевича

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити