image
 |  5 23 Лютого 2021 | 14:03

Комісія Луцькради не погодила пільгову оренду для лікарів польського походження

ГО «Волинське товариство лікарів польського походження» просить Луцькраду надати комунальне приміщення на вулиці Привокзальній, 1, площею 250 кв. м. за 1 гривню на рік. Майнова комісія не підтримала таку пропозицію.

Про це йдеться в проєкті рішення Луцькради.

У Луцьку громадська організація «Волинське товариство лікарів польського походження» орендує нежитлове приміщення на вул. Привокзальній, 1, загальною площею 250,8 кв. м, для розміщення громадської організації та здійснення статутної діяльності. Термін дії договору оренди визначений з 01.02.2020 до 31.12.2022.

Місячна орендна плата, січень 2021 року, становить 5 тисяч 270 гривень.

Однак, «Волинське товариство лікарів польського походження» просить депутатів Луцькради погодити пільгову оренду майна за 1 гривню на рік, посилаючись на те, що під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща виконано капітальний ремонт приміщення на суму 1,5 млн. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміна назви не змінює суті, - Вітів про конференцію до 100-річчя польської окупації Волині

Однак, навіть такі ремонтні роботи потрібно узгоджувати з Луцькою міською радою, а тоді виконувати. Постійна депутатська комісія з комунального майна та приватизації не підтримала дане рішення. Дане питання розглянуть на сесії Луцькради у середу, 24 лютого.

До слова, лікар-невролог, голова Волинського товариства лікарів польського походження Сергій Прокоп’юк балатувався до Луцької міської ради за списком «Еко Партії Берези»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити