image
 |  14 14 Вересня 2020 | 11:14

«Кому не подобається мультикультуралізм – їдьте з країни» – Швеція, Арабська партія

Нове політичне об’єднання Швеції «Арабська партія» попросила націоналістів і ксенофобів покинути країну.

«Арабська партія просить всіх шведів, які не приймають цінності різноманітності, відмовитися від громадянства і покинути країну. Вам нема чого тут робити, ваша Швеція, яку ви хотіли б повернути, пішла назавжди», – йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці об’єднання в Facebook.

У партії також запропонували організувати спеціальний еміграційний проект для шведів, «яким не подобається ситуація в країні» і надати фінансову компенсацію тим з них, які покинуть країну добровільно.

«Якщо мультикультуралізм комусь не підходить, то суспільство може допомогти з еміграцією, – зазначив секретар партії Крарія Аль-Хамед. – Ми хочемо розробити еміграційний проект і укласти угоди з країнами, які можуть представляти інтерес для шведів, такими як Польща, Таїланд, Нова Зеландія або іншими більш однорідними і менш релігійними країнами. Ми бачимо, що багато шведів і особливо пенсіонери хотіли б переїхати, але вони не можуть собі це дозволити, і ми їм допоможемо ».

Політичне об’єднання «Арабська партія», сформоване влітку 2020 року з метою представляти інтереси арабів, що проживають на території Швеції, позиціонує себе як релігійно незалежне, яке має «соціалістичну орієнтацію з певними капіталістичними елементами». Партія має намір зареєструватися у виборчому органі Швеції, щоби брати участь в парламентських виборах в 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цинізм чиновників без масок: нардеп Радуцький в Одесі сходив на ланч з головним санітарним лікарем України Ляшко (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити