image
 |  0 14 Вересня 2020 | 10:24

Цинізм чиновників без масок: нардеп Радуцький в Одесі сходив на ланч з головним санітарним лікарем України Ляшко (ФОТО)

Чиновники їли і курили перед виїзним засіданням, а обслуговував їх офіціант без маски.

Про це повідомляє «Стpана UA».

У п'ятницю вдень в будівлі Одеської обладміністрації чекали десант столичних високопосадовців з медичної сфери. Все тому, що з ревізією їхав Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я на чолі з депутатом Михайлом Радуцьким (СН) та головним санітарним лікарем Віктором Ляшко. Чиновники зібралися спочатку на нараду, а потім на інспекцію місцевих лікарень.

Цей день ознаменувався в Україні новим рекордною кількістю підтверджених випадків коронавирусной інфекції. А саме + 3 144 позитивних тесту. І Одеська область входить в топ-10 регіонів по інфікованим коронавірусів. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов раніше на брифінгу повідомив, що в Одесі почався спалах COVID-19 після масових гулянь на День міста на початку вересня і протягом тижня вона лідирувала за кількістю заражених.

Незважаючи на це, під час спілкування з пресою в Одесі чиновники відзначили, що тут не дотримуються норм і правил щодо карантину, як ніби його й зовсім немає. Михайло Радуцький поскаржився, що йому теж було незручно три годину висиджувати в масці на засіданні комітету. Але тільки загальне дотримання дистанції і масочного режиму допоможе подолати пандемію.

Однак, ні Радуцького, ні Ляшко не збентежило те, що їх під час ланчу в одеському ресторані обслуговували без маски.

На фотографіях «Стpани» видно, як перед засіданням санлікар і нардеп зайшли в місцеве заклад Casa Romani trattoria, де подають страви італійської кухні. Вони вибрали столик на літній терасі і замовили по салату і чай.

Наприклад, тут в меню пропонують м'ясної гриль-стейк салат за 155 грн або «Піннокио» із зелені і тигрових креветок за ціною 185 грн за порцію. А заварний чай варто тут 55 грн.

Все це подала мила блондинка без захисної маски на обличчі. Можливо, ВІП-відвідувачі були захоплені серйозними робочими розмовами. Адже Ляшко весь час смикав в руці мобільний, а Радуцький курив (в руках у нього була популярна електронна сигарета IQOS і нардеп раз у раз пускав дим).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ викрило на хабарі помічника нардепа зі «Слуги народу», – джерела

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити