image
 |  9 20 Червня 2020 | 16:22

Лучани хочуть вберегти закинуті поштові ящики «Укрпошти»

У Луцьку закинуті поштові скриньки не потрібні «Укрпошті». Однак лучани вважають, що вуличні поштові ящики варто зберегти, вони мають свій шарм.

Про це власкору «ВолиньUA» повідомили у волинській дирекції «Укрпошта».

Як коментують в «Укрпошті», що старі, занедбані і практично в аварійному стані поштові скриньку перебувають на балансі луцьких комунальників. На їх думку їх станом мають опікуватися у департаменті ЖКГ, але не в «Укрпошті».

Однак, ті вуличні скриньки, які більш-менш перебувають у хорошому стані використовують за призначенням, чого не скажеш про занедбані і аварійні ящики.

У коментарі «ВолиньUA» головний комунальник Луцька Микола Осіюк визнав, що у місті є багато поштових скриньок, які мають непривабливий вигляд і перебувають у занедбаному стані. З його слів, комунальники не мають права з власної ініціативи знести старі поштові скриньки, розташовані на вулиці.

Таким чином, поштові ящики використовує АТ «Укрпошта», але відмовляється від їх утримання та ремонту, бо прибутки підприємства скоротилися. Адже саме поштовий оператор, мав би здійснювати їх нагляд за станом.

«Очевидно, що це майно «Укрпошти» і ті скриньки, які перебувають в хорошому стані їм потрібні. Але інші, які роками не ремонтувались і лишились напризволяще долі і часу в «Укрпошті» вирішили спихнути на міських комунальників», - повідомив у мережі Фейсбук депутат Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан.

У коментарях під дописом депутата лучани в більшості висловили думку, що дані поштові ящики потрібно відремонтувати та зберегти, адже вони цікаві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити