image
 |  2 18 Червня 2020 | 23:09

Луцькі комунальники не можуть самостійно знести старі поштові скриньки у місті

Луцькі комунальники не мають права з власної ініціативи знести старі поштові скриньки, розташовані на вулиці.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів начальник Департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

Головний комунальник Луцька визнав, що у місті є багато поштових скриньок, які мають непривабливий вигляд і перебувають у занедбаному стані. 

«Ці поштові скриньки належать «Укрпошті». Саме вона мала б здійснювати їх ремонт та наглядати за їх станом. Але в «Укрпошті» кажуть, що вони відмовляються їх обслуговувати, бо прибутки підприємства скоротилися. Все більше населення користується іншими засобами зв’язку. Мало хто виписує газети чи відправляє листи. Ми ж самостійно не маємо права включити обслуговування цих скриньок до комунальних тарифів», - пояснив Микола Осіюк.

Посадовець відзначив, що у випадку колективного звернення лучан занедбані поштові скриньки можна знести, але для цього має бути спільне бажання усіх. Якщо ж комунальники будуть зносити самостійно ці скриньки, може виявитися, що є той, хто ще користується поштою, виписує пресу чи отримує листи.

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити