image
 |  0 4 Березня 2019 | 15:21

Як лучани зустрічались із кандидатом у президенти від націоналістів Русланом Кошулинським? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Кандидат у президенти від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський провів зустріч з громадою Луцька.

Захід відбувся у неділю, 3 березня у палаці Культури міста Луцька.

Кандидат-свободівець під час зустрічі розповів про свою передвиборчу програму, перші кроки на посту Президента України та про перспективи економічного розвитку країни.

«Першим моїм указом на посаді президента України стане указ про правонаступництво сучасної незалежної України від УНР 1918 року, а не УРСР» - повідомив Руслан Кошулинський.

«Не бавтеся з майбутнім країни. Бо один раз проголосувавши за гречку і красиву картинку на телебаченні ви на 5 років віддаєте державу у руки негідників», - зазначив  Кошулинський.

Також Руслан Кошулинський порівняв військові бюджети України, Росії та США і наголосив, що без належного фінансування не вийде збудувати сучасну армію.

«В України бюджет армії близько 3 млрд доларів, в Росії - понад 70 млрд дол, а в США - 719 млрд дол. Без грошей, без бюджету, без робочих місць ми не побудуємо сильну армію і країну».

В цілому питання, які здавали лучани кандидату у Президенти України Руслану Кошулинському стосувались соціально-політичного змісту, військової теми, сімейних цінностей тощо.

       

                          Читайте також: Українці навчилися робити революції, але ще не навчилися обирати владу, - Кошулинський у Луцьку

            

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити