image
 |  4 3 Березня 2019 | 17:55

Влада має визначитись: у нас гібридна війна чи гешефтна? - Кошулинський у Луцьку

Українській владі потрібно чітко визначитися, яка війна триває з Росією - гібридна чи гешефтна?

Про це під час зустрічі з громадою у Луцьку заявив кандидат від об’єднаних сил націоналістів у президенти України Руслан Кошулинський.  

"Я хочу бути максимально прагматичним. Обираючи президента, ви обираєте головнокомандувача. Москву не цікавить Крим чи Донбас самі по собі. Її цікавить вся Україна. Росія нас просто так не відпустить. І щоб протистояти ворогу ефективно, треба бути чесними з собою. Але як можна вести війну і перемагати, якщо сучасна влада активно торгує з Москвою? Якщо російський бізнес продовжує заробляти в Україні? Не дивно, що американці дивуються з нас. Вони кажуть: ми вводимо санкції, а ви торгуєте з Москвою. Як це розуміти? Це гібридна війна чи гешефтна?"

Також Руслан Кошулинський порівняв військові бюджети України, Росії та США і наголосив, що без належного фінансування не вийде збудувати сучасну армію.

"В України бюджет армії близько 3 млрд доларів, в Росії - понад 70 млрд дол, а в США - 719 млрд дол. Без грошей, без бюджету, без робочих місць ми не побудуємо сильну армію і країну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У світі поважають лише сильних, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити