image
 |  4 13 Квітня 2018 | 08:46

Луцькі перевізники не пояснили, чому платять водіям зарплату, нижчу за мінімальну

Луцькі перевізники не змогли дати відповідь на питання, чому офіційна зарплата їх водіїв дорівнює або й нижча за мінімальну.
Про це інформує «ВолиньUA».
Під час обговорення питання про вартість проїзду у маршрутках міста член виконавчого комітету Луцької міськради свободівець Михайло Щур поцікавився, чому у перевізника «Санрайз» водії протягом 10 місяців минулого року отримували офіційну зарплату нижчу за мінімальну.
«Ви нещодавно говорили, що водії отримують в межах 8 тисяч гривень. Але я подивився документи за минулий рік. І бачу, підприємство Санрайз, де 70% водії у минулому році за 10 місяців, водії не отримували навіть мінімальної зарплати. А це не сплачені податки у міський бюджет. В тому числі і ті, які могли б піти на ремонт тих же доріг. Як Вам при зарплаті меншій мінімальної вдалось зберегти колектив і кадри?» - поцікавився свободівець Михайло Щур.

[caption id="attachment_56648" align="aligncenter" width="640"] Член луцького виконавчого комітету Михайло Щур[/caption]
Однак, перевізники проігнорували питання і не дали чітку відповідь про те, чому вони платять водіям у конвертах. Хоча не забули поскаржитися на масовий виїзд водіїв у Польщу.
[caption id="attachment_56649" align="aligncenter" width="640"] Керівник ТОВ "Санрайз" Девіцький Юрій[/caption]
Нагадаємо, що як ми повідомляли раніше, Луцькі перевізники пропонують компенсувати їм низький тариф із міського бюджету
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити