image
 |  2 16 Липня 2018 | 04:30

«Луцькі ринки» за три місяці вже витратили 150 тисяч

За три місяці роботи новостворене комунальне підприємство «Луцькі ринки» витратило майже 150 тисяч гривень.
Така інформація оприлюднена в Електронному реєстрі публічних фінансів E-Data, - повідомляє інтернет-видання Волинь24.
Найбільше грошей пішло на зарплату та відрахування із заробітку – 85 тисяч гривень. Зокрема, у квітні – 18 тис. грн., у травні – 29 тис. грн. та у червні – 38 тис. грн.
Як відомо, директор «Луцьких ринків» Ігор Корольчук має зарплату 22,5 тис. грн.
Читайте також: Луцьким комунальним підприємством керує вихідець із кримінальних кіл (ВІДЕО)
Ще 10 тис. грн. підприємство сплатило податку за землю.
Канцтоварів купили майже на 9 тис грн. (продавець - ТОВ «Корвет»), іще 6 тис. грн. витратили на покупку стендів (ПП «Арт-Дизайн»).
У червні «Луцькі ринки» купували оргтехніку: ноутбук та планшет за 14 тис. грн., а також кабель та мишку за 4,2 тис. грн. придбали у підприємця Сергія Никонюка.
Також купили програму «1С Бухгалтерія» за 6,7 тис. грн. і касовий апарат ЕККА «ВАМП-МIКРО» за 5 тис. грн.
За схему розміщення торгових рядів заплатили підприємцю Вʼячеславу Додіку 1,5 тис. грн. Також 4 тис. грн. заплатили «Технічному бюро кадастру» за коригування топографо-геодезичного знімання.
Читайте також: У Луцьку виявили ще одне джерело забруднення міста – Центральний ринок (ФОТО)
Нагадаємо, що під час сесії 25 квітня депутати Луцькради надали у постійне користування КП «Луцькі ринки» ділянку Старого ринку, по вулиці Глушець, 1, площею 0,5904 гектара, мотивуючи це тим, що таким чином забезпечуватимуть надходження коштів до міського бюджету, а не збагачення «Волинської облспоживспілки».
Тим часом, інформують підприємці, з них щодня працівники «Волинської облспоживспілки» та паралельно працівники КП «Луцькі ринки» вимагають коштів із оренди ринку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити