image
 |  2025 26 Червня 2024 | 13:49

Луцька міськрада погодила детальний план території вздовж вулиці Карпенка-Карого

Луцька міська рада погодила проєкт детального плану території вздовж вулиці Карпенка-Карого (від вулиці Лідавської до шляхопроводу на проспекті Перемоги) в місті Луцьку.

Про це стало відомо під час сесії міської ради, - пише ВолиньUA.

На засіданні міської ради 23.06.2021 № 13/102 було прийняте рішення «Про надання дозволу на розроблення проєкту детального плану території вздовж вулиці Карпенка-Карого (від вул. Лідавської до шляхопроводу на пр-ті Перемоги) в м. Луцьку». Управлінням містобудування та архітектури видані вихідні дані на розроблення проєкту детального плану даної території.

Проєкт детального плану території вздовж вулиці Карпенка-Карого (від вул. Лідавської до шляхопроводу на пр-ті Перемоги) в м. Луцьку був розглянутий 30.11.2021 (протокол № 3) на засіданні архітектурно-містобудівної ради та одноголосно рекомендований до винесення на погодження сесії міської ради. Також 27.01.2022 цей проєкт обговорювався на громадських слуханнях та був підтриманий.

Прийняття рішення дозволить впорядкувати забудову території вздовж вулиці Карпенка-Карого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада не підтримала надання ділянки ОСББ для будівництва будинку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити