image
 |  0 30 Жовтня 2019 | 11:44

Луцька міськрада - проти бажання Зеленського призначити головою Волинської ОДА вихідця з Донбасу

Луцька міська рада ухвалила звернення до президента України Володимира Зеленського, в якому висловлює категоричну незгоду з призначенням на посаду голови Волинської ОДА працівника правоохоронних органів Юрія Погуляйка - вихідця з Луганської області.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У зверненні йде мова про те, що практика призначення на посади голів ОДА не волинян себе не виправдала. Такі очільники ОДА нічим себе не проявили. Така людина не зможе оперативно реагувати на проблеми області. Депутатів дивує те, що президент не зміг знайти з-поміж більше 1 мільйона волинян чи вихідців з Волині достойну кандидатуру.

Читайте також: Невже Волинська земля не зродила гідного очільника ОДА? – Вітів про призначення «губернатора» з Луганська

Нагадаємо, що вчора, 29 жовтня, позачергова сесія Волинської обласної ради одностайно ухвалила звернення до президента України щодо незгоди з призначенням на посаду голови ОДА Юрія Погуляйко.

Читайте також: Сьогодні у Волинській облраді відбувся крах ілюзій щодо «доброго царя» Зеленського, – Пирожик

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити