image
 |  0 29 Жовтня 2019 | 17:22

Сьогодні у Волинській облраді відбувся крах ілюзій щодо «доброго царя» Зеленського, – Пирожик

Серед депутатів Волинської облради сьогодні відбувся крах ілюзій щодо «доброго царя» Володимира Зеленського.

Про це під час позачергової сесії Волинської облради 29 жовтня 2019 року заявив депутат від фракції ВО «Свобода» Олександр Пирожик.

«Центральна влада в особі президента та його команди вирішила повністю знехтувати думкою Волинської громади. Вони вирішили прислати нам на посаду очільника ОДА Юрія Погуляйка - людину, яка не має до області жодного відношення. Може, навіть ніколи не була на Волині.

Ми всі пам’ятаємо, чим завершилися призначення на посаду голів ОДА "варягів". У нас були вже два міліціонери. Результат їх роботи - нульовий. А зараз нам призначають третього, та ще й з Луганської області. Невже не знайшлося жодної достойної людини з області? Чи Волинська громада має стати полем для експериментів?»

Читайте також: Волинська облрада – проти призначення на посаду голови ОДА «варяга з Донбасу»

Також Олександр Пирожик додав, що сьогодні у Волинській облраді відбувся крах ілюзій щодо «доброго царя» Зеленського.

«Знаю, що на виборах багато хто з депутатів відкрито підтримував діючого президента. Але останні події і наше звернення свідчить про те, що віра в «доброго царя» Зеленського зникла. Відбувся крах ілюзій у тих, які їх мали».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити