image
 |  0 24 Травня 2020 | 11:02

Мисливцеві, який розстріляв сімох людей, обрали запобіжний захід: захист каже, що це була самооборона

Мисливцеві Анатолію Захаренку, затриманому після розстрілу сімох людей у Житомирській області, обрали запобіжний захід – утримання під вартою без можливості внесення застави.

Чоловіка будуть тримати в СІЗО до 20 липня. Таке рішення ухвалив Корольовський районний суд м. Житомира в суботу, 23 травня. Трансляція засідання велася в мережі. 

Суддя вказав, зокрема, на можливість тиску Захаренка на єдиного свідка інциденту, а також на інші обтяжувальні обставини.

Зазначимо, адвокат підозрюваного вказав на те, що підзахисний під час конфлікту отримав вогневе поранення суглоба правої руки. Його поранив один із гостей. Після затримання Захаренку надали необхідну допомогу.

За твердженням захисту, у діях затриманого був присутній факт самооборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Луцьку вчергове затpимали наpкотоpговців (ФОТО, ВІДЕО)

Як нагадує OBOZREVATEL, підозрюваний дав свої свідчення під час судового розгляду. Він заявив, що у нього виникла сварка з гостями і йому погрожували. На засідання підозрюваного вивели в касці та бронежилеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити