image
 |  2 24 Травня 2020 | 09:15

В Луцьку вчергове затpимали наpкотоpговців (ФОТО, ВІДЕО)

Один із них збував психотроп, здійснюючи закладки: поліція затримала чергового розповсюджувача заборонених речовин амфетамін та PVP.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

В рамках реалізації оперативної інформації, співробітники управління протидії наркозлочинності вилучили у 23-річного лучанина значну кількість психотропних речовин, у тому числі, понад 30 готових до розповсюдження закладок. Окрім цього, у правопорушника вилучили ізоляційні стрічки, zip пакети, гроші та мобільні телефони.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину йому будуть обирати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час проведення першочерговий слідчих дій оперативники виявили та встановили ще двох осіб, ймовірно, причетних до розповсюдження наркотиків. Вони лучани віком 15 та 19 років.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили у юнаків 17 закладок з вмістом психотропної речовини амфетамін.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Триває слідство.

До слова, напередодні у Любомлі правоохоронці припинили діяльність групи осіб, яка займалась збереженням і збутом наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Камені-Каширському та Ратному затримали юнаків з наркотиками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити