image
 |  4 27 Жовтня 2023 | 09:24

На Волині чотири депута райради склали мандати

На пленарному засіданні п’ятнадцятої за рахунком сесії Володимирської районної ради восьмого скликання ряд депутатів склали повноваження.

Про це пише газета Слово Правди.

Секретарка районної територіальної виборчої комісії Валентина Лах зачитала постанову про реєстрацію депутатами районної ради Олега Франчука і Олега Приступчука від партії «За майбутнє» після складання таких повноважень Світланою Семченковою і Тетяною Азаркевич та Анни Юхимюк від «Європейської солідарності», яка замінить Олексія Сараванського. У зв’язку із цим внесли зміні у склад постійних комісій райради. Так, Олег Франчук працюватиме у комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, у справах молоді та соцзахисту населення, а Олег Приступчук та Анна Юхимюк – з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Достроково припинили депутатські повноваження Валентина Вірковського, обраного від партії «За майбутнє», за його заявою. Як пояснив голова районної ради Віктор Хиць, причиною складання мандату Валентин Вірковський назвав те, що хоче повністю зануритися у виконання обов’язків методиста спортивного ліцею та очільника ЖФК «Ладомир», тож попросив це питання розглянути без його присутності і підтримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку дрони, потім ремонти: депутат звинуватив мера Володимира у невмінні розставити пріоритети при виділенні коштів на ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити