image
 |  2 29 Серпня 2018 | 05:14

На Волині фельдшер прийняв пологи у кареті швидкої допомоги

Анатолій Кліпінський став хрещеним для новонародженої. На Волині фельдшеру довелося приймати пологи у породіллі просто в кареті швидкої допомоги. Адже жінка почала народжувати на півдорозі до пологового. 24-річний медик не розгубився - це в його практиці вже друга така пригода - вперше приймав дитину ще практикантом.
Про це повідомляє "ТСН".
24-річний Анатолій Кліпінський ніжно тримає крихітну Соломійку на руках. Для Ткачуків він тепер – не просто фельдшер, а член родини. Адже став для маленької хрещеним батьком.
Олена - мати з досвідом. В родині підростає двоє хлопців - Ілля та Тимко, тож народження донечки тут чекали з нетерпінням. Щоправда, зізнаються, не очікували, що і вона буде так поспішати на світ.
Швидку викликали одразу, як жінка відчула перейми. Від їхнього села до Ковеля - 30 кілометрів. На півдороги до пологового жінка почала народжувати.

Коли жінка почала народжувати на півдорозі до пологового, 24-річний медик не розгубився - це в його практиці вже друга така пригода. Вперше приймав дитину ще практикантом, тож тепер на роботі його називають щасливчиком.
"Ми вже стали, нормально відійшли води. І нормально почався процес. Жінка народила здорову, доношену красивеньку дівчинку", - каже фельдшер Анатолій Кліпінський.

Колеги Анатолія називають його щасливчиком. Адже він уже приймав пологи у дорозі, будучи ще практикантом. На світ тоді теж з'явилася дівчинка - Маргарита.
З іменинами Маргариту Анатолій вітає вже четвертий рік поспіль. Але з моменту пологів дівчинку ще не бачив, хоч вона і живе лише за 46 кілометрів від нього. Тож ТСН влаштовує їм зустріч.
"Я дивлюся, "швидка" їде. Він виходить. Каже: "Я практикант". Я кажу: "Ти приймав пологи?". Він каже: "Ні, а як прийдеться, то прийдеться. І ми виїхали з Козлинич і - одразу", - згадує мама Маргарити Оксана Опікан.

За півгодини Маргаритка звикає до гостя і навіть дозволяє погладити свого котика. Але засиджуватися Анатолію не можна - попереду нічне чергування і, можливо, - нові хрещеники.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники Пустовіта не можуть реалізувати проект «Картка лучанина»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити