image
 |  7 16 Травня 2020 | 20:17

На Волині коронавірус знайшли у працівників лабораторного центру?

У Любомльському міжрайонному відділі Волинського лабораторного центру МОЗ на коронавірус захворіли чотири працівники. Інфікування не пов'язане з професійною діяльністю.

Про це розповіла завідувачка Любомльського міжрайонного відділу Леся Ткачук у коментарі УП.

"Перша особа захворіла у побуті. Перебіг хвороби був безсимптомний, працівниця ходила на роботу. Потім з'явилася хрипота і температура 37,2. Тест ПЛР показав позитивний результат. Оскільки у працівників близький контакт, то захворювання поширилося протягом тижня. Дві особи госпіталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє – на самоізоляції. Важких випадків у нас немає".

За словами завідувачки відділом, всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту – масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами. Колеги тих, хто захворіли, були обстежені ПЛР-тестами. Вже відомо, що 11 співробітників мають негативний результат, ще один тест – у роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко «поділив» Волинь між своїми заступниками: що кому дісталося?

Леся Ткачук уточнила, що у Любомльському міжрайонному відділі не проводять тестувань та досліджень на COVID-19. Працівники відправляють тести у Луцьк, до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ.

Станом на ранок 16 травня на Волині зафіксували 599 випадків коронавірусу. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити