image
 |  171 14 Травня 2024 | 09:54

На Волині просять назвати вулицю в честь загиблого воїна Романа Макаревича

9 квітня на платформі електронної демократії E-DEM було зареєстровано петицію автора Євгена Шевчука про присвоєння назви вулиці на честь Романа Макаревича.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

“Прошу присвоїти вулиці, скверу або площі найменування на честь Романа Макаревича – людині, яка все життя віддала на користь рідному місту та загинула в ім’я Батьківщини”, – йдеться у тексті петиції.

🟩Нагадаємо, що 41-річний житель села Зоря на Волині, військовослужбовець Роман Макаревич, який протягом багатьох років працював у Володимирському відділі поліції, загинув 4 квітня 2024 року у районі населеного пункту Кіндрашівка Харківської області. Життя солдата обірвалося під час виконання бойового завдання внаслідок обстрілу російськими військовими. Без батька залишилося троє дітей.

Петиція наразі набрала необхідних 150 голосів. За результатом її розгляду буде оголошено громадські слухання, на яких буде прийняте рішення про вибір вулиці, яку можна перейменувати на честь полеглого Героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за добу знешкодили 1 740 окупантів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити