image
 |  130 6 Грудня 2023 | 12:51

На Волині швидка не могла дістатися до хворого через ожеледицю

Волинські рятувальники прийшли на допомогу медикам на вкритій ожеледицею дорозі.

Про це інформує ДСНС Волині.

Учора ввечері одразу два автомобілі невідкладної медичної допомоги, що прямували за викликами, потрапили в пастку на обледенілому бездоріжжі. Надзвичайна подія трапилася між селами Звиняче й Мислині Горохівської громади.

Спочатку на узбіччя з'їхав один з автомобілів, що прямував у село Мислині. Там на допомогу медиків очікував пенсіонер, який скаржився на гострий біль у животі. Зі снігового замету "швидку" відкопали й виштовхали очевидці. Проте наступні кілька десятків метрів були вкриті особливо високим сніговим покровом, тож рятувальники рушили попереду й проклали колію пожежним автомобілем високої прохідності для подальшого руху.

Ще одну карету невідкладної медичної допомоги рятувальники відбуксирували зі снігового замету й супроводили на особливо небезпечній ділянці цієї ж дороги, аби медики могли потрапити до села Красів. Звідтіля вони госпіталізували 5-річну дитину з ознаками гострого бронхіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тротуари у Володимирі не чистять через нестачу працівників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити