image
 |  4 7 Вересня 2018 | 05:14

На Волині хочуть створити організацію для порятунку АТОвців від самогубства

Групу швидкого реагування пропонують створити з волонтерів та психологів, аби мати змогу цілодобово надати допомогу воїнам АТО, які опинилися у складних життєвих обставинах і схильні до суїциду.
Про це йшлося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. - повідомляють "Волинські новини"
Директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Гобод запропонувала внести зміни у регіональну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей на 2018-2019 роки.
«Пропоную дві зміни. Перша – додати у програму організацію тематичних вечорів для учасників АТО, адже є багато звернень з цього приводу, люди хочуть разом збиратися, обговорювати нагальні проблеми та спільно їх вирішувати. Друге – пропоную створити групу швидкого реагування для допомоги АТОвцям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях і схильні до суїциду», - розповіла посадовець.
Члени засідання підтримали пропозицію й рекомендують її ухвалити під час чергового засідання.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисники з Волині та інших регіонів України поїдуть в Італію на реабілітацію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити