image
 |  0 6 Березня 2018 | 07:18

На Житомирщині у будинку виявили 8 тіл: поліція підозрює отруєння газом (ВІДЕО)

У Бердичеві Житомирської області загинули вісім людей, які перебували в одному будинку.
Про це 06 беpезня 2018 року повідомляє сайт «УНІАН».
[embed]https://youtu.be/R4r8H9Z1pfs[/embed]
Як розповіли «УНІАН» у поліції Житомирської області, сусідка помітила, що з квартири поряд ніхто не виходить вже другу добу та почула дивний запах. Саме вона і зателефонувала правоохоронцям. Цей виклик надійшов у поліцію близько 19:30 у понеділок, 5 березня.
У поліції повідомили, що в квартирі знайшли тіла чоловіка і дружини, власників житла, двох їхніх уже дорослих дітей (1990 і 1997 років народження), двох онуків - 3-річного хлопчика та дівчинку-немовля. Серед загиблих також є дівчина сина власників квартири і сусідка, яка, за попередньою версією, зайшла до них у своїх справах.
Попередньо встановлено, що причиною загибелі людей є отруєння чадним газом. Однак остаточну причину смерті людей встановлять експерти, які вже працюють.
Також вже відомо, що у будинку працювало пічне опалення, а в квартирі була розпечена плита. Імовірно, саме ця плита і стала джерелом чадного газу в приміщенні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити