image
 |  0 21 Червня 2019 | 14:04

Нардеп Гузь освоїв методи роботи олігархів під час виборчої кампанії

Нардеп "народнофронтівець" Ігор Гузь, який раніше позиціонував себе як запеклий борець з олігархами, повністю освоїв їх методику роботи під час виборчої кампанії.

Про це свідчать ряд фактів агітаційної діяльності кандидата у депутати по округу №19.

Ігор Гузь є засновником «іменного» фонду «Прибужжя», який має власний сайт. За даними громадянської мережі ОПОРА, новини про діяльність фонду на сайті востаннє публікували ще наприкінці 2018 року. Проте інформація про діяльність фонду іноді з’являється у місцевих ЗМІ та у соцмережі Facebook.

Так, 3 червня інтернет-видання «Кордон» розмістило матеріал «У Чорноплесах відкрили дитячий майданчик та провели турнір із волейболу». Крім інформації про залучені державні кошти та святкування, тут вказують, що на завершення вечора за сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» організували дискотеку.

9 червня на сайті «Кордон» опублікували новину про міжнародний турнір із мініфутболу, який відбувся у Любомлі. Вітав дітей помічник народного депутат Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Він, зокрема, розповів про «спонсорування» турніру.

18 червня «Кордон» повідомив про підтримку фондом «Прибужжя» концерту на День міста Любомля. Зокрема, у публікації «У Любомлі побували відомі українські артисти» вказують, що концерти квартету «Акорд» та заслуженого артиста Адама Горбатюка організували за сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя». Нагадаємо, під час святкувань зі сцени нардеп також нагадував про кошти держбюджету, які «привели» на округ.

Того ж дня на сайті з’явилася інформація про участь нардепа у святкуванні Дня села Штунь. У публікації, окрім нагадування про залучені з держбюджету кошти, йдеться про те, що за сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» місцевий садочок отримав ноутбук та іграшки, а школа – нові мікрофони.

Читайте також: На Волині поширюють фейкове опитування на користь нардепа Гузя

Окрім того, 18 червня на офіційній Facebook-сторінці нардепа розмістили посилання із інформацією про результати змагань із мотокросу у Володимирі-Волинському. У дописі вказують, що команда фонду «Прибужжя» «підтримала» змагання.

Методи агітації Гузя нічим не відрізняються від методів олігархів-мажоритарників, які балотуються у парламент. Нардеп творчо освоїв і розвинув методику засівання округу та використання так званих благодійних фондів з метою маніпуляції свідомістю виборців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити