image
 |  5 5 Червня 2019 | 13:31

«Не може спілкуватися без сценарію»: Зеленський в Брюсселі потрапив у гучний скандал

Перший закордонний візит президента Зеленського в Брюссель не обійшовся без скандалу: колишній шоумен, що не так давно вступив на найвищий державний пост навідріз відмовився спілкуватися з представниками ЗМІ.

Про це на своїй сторінці в мікроблозі Twitter написав брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк, - пише businessua.

За його словами, Зеленський не має наміру давати спільну прес-конференцію з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, а обмежиться лише спільною заявою з головою Європейської ради Дональдом Туском.

Більш того, журналіст додав, що Зеленський може не відповідати на питання під час зустрічі з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом.

«Перший візит до Брюсселя президента України і жодної можливості для ЗМІ задати питання?», - висловив здивування журналіст.

Читайте також: «Реально протистояти реваншу може лише одна політсила», - Віктор Шишкін

Пост Йозваяка тут же зібрав масу коментарів, користувачі висловили думку, що Зеленський - «особа, а не справжній політик».

«Якщо його змушують говорити без сценарію, він починає говорити випадкові слова, в цьому немає ніякого сенсу», «Він взагалі не може говорити без сценарію. Якщо йому задають несподіване запитання безпосередньо, він не може відповісти. Його звичайна реакція на таке питання - знущання», - написали в мережі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити