image
 |  2 21 Березня 2019 | 13:29

Нічне п'яне ДТП у Луцьку здійснив екс-міліціонер? (ВІДЕО)

За кермом легковика, який потрапив в аварію на проспекті Перемоги у Луцьку, перебував п'яний екс-міліціонер.

Про це повідомляє Волинські новини.

Нагадаємо, у середу, 20 березня, на проспекті Перемоги у Луцьку зіткнулись легковик "Опель" та позашляховик "Вольво".

Як зазначили свідки, автомобіль марки "Вольво" рухався проїжджою частиною зі сторони стадіону Авангард, у той час "Опель" виїхав з вулиці Генерала Шухевича. Відтак, відбулося зіткнення двох авто. Легковик отримав серйозні механічні пошкодження передньої частини, натомість кросовер залишився майже неушкоджений.

Під час оформлення ДТП працівники поліції виявили, що водій "Опель", який і спричинив аварію, перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час затримання чоловік поводив себе агресивно, чинив опір працівникам поліції, які були змушені одягнути на нього кайданки.

Чоловік несамовито кричав, лякаючи перехожих, переконував, що у нього – група інвалідності.

Зі слів одного зі свідків аварії, за кермом автомобіля "Опель" перебував колишній працівник міліції. Таке припущення підтвердив і працівник служби таксі, який також випадково бачив ДТП.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ДТП неподалік Луцька: не розминулися два авто (ФОТО, ВІДЕО)

"Водій "Опель Вектра", виїжджаючи на Перемоги, повернув направо та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Вольво". Водія "Опеля" відвезли на освідування, оскільки нецензурно висловлювався, поводився агресивно та кричав. На нього оформили протокол за вчинення ДТП, також повезли на освідування в наркологічний диспансер, де він відмовився від проходження огляду. Тож цим, автоматично, визнав вину ще й у керуванні в стані сп'яніння, відповідно, оформлено ще один протокол", - прокоментували у прес-службі патрульної поліції. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити