image
 |  7 11 Березня 2020 | 20:28

Новим проректором СНУ стала Наталія Благовірна

У Східноєвропейському національному уніврситеті імені Лесі Українки погодили кандидатуру проректорки з навчально-виховної роботи та комунікацій – доцентки Наталії Благовірної.

Про це стало відомо 10 березня під час позачергового засідання вченої ради, повідомляє сайт вишу.

«Зараз стоїть питання про суттєву зміну пріоритетів діяльності нашого університету з точки зору формування позитивного іміджу нашого університету. Тому суттєвою є зміна роботи відділу зв’язків з громадськістю, створений прес-центр, і я надіюся, що Наталія Богданівна зможе наблизити університет до людей», – зазначив ректор СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось.

Як повідомляє Перший, члени вченої ради підтримали запропоновану кандидатуру.

Наталія Благовірна запевнила, що робота підпорядкованих їй підрозділів буде спрямована на розвиток університету.

Нагадаємо, у січні у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки призначили чотирьох проректорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не ліквідовувати книгарню, а подумати, яким чином поліпшити її роботу, – депутат Волиньради про «Освіту»

Довідково:

Наталія Благовірна народилася 1977 року у Львові. Закінчила Українську академію друкарства, здобувши кваліфікацію редактора наукової, технічної та інформаційної літератури, згодом тут же здобула кваліфікацію магістра видавничої справи та редагування. Навчалася в аспірантурі Української академії друкарства.

Обіймала посаду літредактора газети «Надійна зміна» (м. Луцьк), працювала старшим викладачем кафедри української мови Волинського державного університету; з 2006 року – доцент кафедри української мови, видавничої справи та редагування ВДУ.

Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук.

У 2009-2012 роках працювала на посаді доцента, завідувача кафедри видавничої справи та редагування і журналістики ВНУ.

2011 року здобула вчене звання доцента кафедри видавничої справи та редагування і журналістики.

У 2013–2016 роках – позаштатний консультант-редактор, випусковий редактор відео- та аудіорекламних передач, сюжетів, роликів, що готуються до трансляції в ефірі теле- та радіокомпаній волинського регіону.

У 2016-2017 роках проходила наукове стажування в Українській академії друкарства (м. Львів) на кафедрі медіакомунікацій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити