image
 |  2 19 Лютого 2019 | 14:11

Окружні комісії на Волині очолили люди Киви, Богомолець та маловідомих кандидатів

Уже відомий склад п’яти окружних комісій, які працюватимуть під час президентських виборів на Волині.  

Про це інформує «ВолиньUA».

Так, головою окружної виборчої комісії №19 з центром у Володимирі-Волинському стала Іванюк Оксана Петрівна від кандидата в президенти Сергія Кривоноса. Заступником - Іщенко Володимир Миколайович від кандидата в президенти Руслана Ригованова, а секретарем - Дмитрук Ірина Анатоліївна від кандидата в президенти Олександра Мороза.

Головою окружної виборчої комісії №20 з центром у Горохові стала Ліпич Світлана Олександрівна від кандидата в президенти Андрія Садового. Її заступником стала Назарук Оксана Петрівна від кандидата в президенти Миколи Габера, а секретарем - Боруцька Раїса Михайлівна від кандидата в президенти Руслана Кошулинського.

Головою окружної виборчої комісії №21 з центром у Ковелі стала Каленська Людмила Володимирівна від кандидата в президенти Віталія Купрія. Заступником став Дудік Костянтин Іванович від кандидата в президенти Ігоря Смешка, а секретарем - Усатенко Микола Миколайович від кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Головою окружної виборчої комісії №22 з центром у Луцьку став Слюсар Максим Сергійович від кандидата в президенти Ольги Богомолець. Заступником - Туз Юлія Олександрівна від кандидата в президенти Романа Безсмертного, а секретарем Саханюк Світлана Адамівна від кандидата в президенти Володимира Петрова.

Головою окружної виборчої комісії №23 з центром у Маневичах стала Гаврилюк Алла Аркадіївна від кандидата в президенти Іллі Киви. Заступником стала Матвєічева Алла Яківна від кандидата в президенти Василя Журавльова, а секретарем - Хильчук Олег Іванович від Сергія Тарути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську роздавали агітки за Порошенка у вигляді паспортів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити