image
 |  4 18 Лютого 2019 | 16:08

У Нововолинську роздавали агітки за Порошенка у вигляді паспортів

Однойменна до партії Петра Порошенка громадська організація «Солідарність» роздавала у Нововолинську агітацію за діючого президента у вигляді закордонного українського паспорта.  

Про це інформує «ВолиньUA».

17 лютого 2019 року у Нововолинську з агітаційної палатки Блоку Петра Порошенка роздавали незвичну агітацію у вигляді закордонного українського паспорта. Коли розгорнути цю агітку, то з її сторінок вас привітає діючий Президент. В агітці є заклик, що «вибори у 2019 році – черговий крок до нашого європейського майбутнього».

Варто зазначити, що у Володимирі-Волинському теж працюють волонтери від імені цієї організації. Так, громадський активіст Тарас Сватко зняв відео їхньої розмови та виклав у Фейсбук. На відео чути, що хлопці роблять опитування від громадської організації «Солідарність». Документів від організації не показали, але намагалися запевнити активіста, що вони не від Порошенка і що коштів за роботу не отримують і людям грошей не пропонують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Обіцяли тисячу гривень»: у Первомайську викликали поліцію до агітаторів Порошенка (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити