image
 |  4 17 Травня 2019 | 15:02

Палиця каже, що йому невідоме прізвище нового голови Волинської ОДА

Голова Волинської облради Ігор Палиця стверджує, що не знає, хто стане новим очільником Волинської обласної державної адміністрації. Про це він заявив в ефірі програми "Відкрита влада" на телеканалі Аверс.

«Мені не пропонували ніяких кадрових пропозицій і перспектив. Я знайомий з новообраним президентом, але не спілкувався з ним з початку президентської кампанії. Зі мною теж ніхто не намагався спілкуватися. Які будуть кадрові зміни в області - я не знаю. Які будуть кадрові висновки нового президента по голові ОДА - я теж не знаю. Може, будуть конкурси. Може, представники штабу будуть когось пропонувати. Всі рішення будуть приймати новообраний президент з погодженням уряду», - сказав Ігор Палиця.

Читайте також: Голова ОДА не усунув з посади людини, яка дискредитує органи влади, - Вітів про Кревську

Водночас, він заявив, що якщо новий голова ОДА буде займатися корупцією і працювати неефективно, то у обласних депутатів вистачить можливостей донести новому президенту, що голова ОДА псує його імідж і підставляє його в області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити